Terug naar overzicht

Rijopleiding C

Actiepakket € 1650,-

Is het jouw droom om chauffeur te worden of wil je graag het groot rijbewijs halen? Hoogestegerrijschool helpt je op weg. De rijopleiding vrachtwagen C bestaat uit twee onderdelen: theorie en praktijk, deze opleiding kan je bij ons ook aanvullen met ‘Code 95’.

Als je via ons het theorie-examen aflegt, dan zorgen wij voor up-to-date studiemateriaal én een theoriecursus. Op deze manier ben je goed voorbereid voor de theorie-examens. De examens ‘Verkeer/Techniek’ en ‘Administratie’ bestaan allebei uit 50 meerkeuzevragen, bij beide examens mag je maximaal 10 foute antwoorden geven. Na het behalen van je theorie-examens gaat de praktijkopleiding van start, voor deze opleiding moet je medisch gekeurd worden. Zorg ervoor dat dit op tijd gebeurd, want zonder deze keuring is het niet mogelijk om het praktijkexamen af te leggen.

Je krijgt bij Hoogesteger Rijschool altijd rijles van dezelfde instructeur in een lestruck type DAF XF 106 bakwagen automaat schakel. De praktijklessen plannen we in overleg met jou en stemmen we af op jouw wensen en mogelijkheden. Ben je in het bezit van rijbewijs C? Dan kan je de vervolgopleiding CE volgen. Je krijgt dan les in een lestruck type DAF 106 XF automaat / schakel trekker en oplegger.

Ga je aan de slag als beroepschauffeur? Volg dan aanvullend de opleiding ‘Code 95’ voor vakbekwaamheid. Deze opleiding bestaat uit drie onderdelen: het theorie-examen, de toets op besloten terrein en een praktische toets. Leg je deze drie toetsen positief af? Dan mag je ‘Code 95’ op je rijbewijs laten zetten en ben je een vakbekwaam chauffeur. Vergeet niet je ‘Code 95’ up-to-date te houden door iedere vijf jaar nascholing te volgen.

Neem contact met ons op voor een chauffeursopleiding op maat.

Actiepakket
Totaalpakket Chauffeur C + CE all in: € 3950,=

Wij zijn gecertificeerd voor:
Sectorinstituut Transport en Logistiek

Terug naar overzicht

Aanmelden