Autorijbewijs halen

Wil je graag snel de weg op met een auto? Onze ervaren instructeurs en gestructureerde rijopleiding zorgen ervoor dat je niet onnodig veel rijlessen nodig hebt. De rijopleiding voor auto bestaat uit twee onderdelen: theorie en praktijk. Je kan via onze website up-to-date lesmateriaal bestellen en je klaar te stomen voor het theorie-examen. Je mag vanaf 16 jaar het theorie-examen afleggen, dit examen plan je zelf makkelijk bij het CBR.

We starten met het plannen van een intake-rijles. Als je nog geen theorie hebt en toch een intake-rijles wil plannen betaal je vooraf € 62,–.  Als je in bezit bent van theorie en je start na de intake-rijles meteen met rijlessen wordt het verrekend met geadviseerd pakket.

Samen met jouw vaste instructeur train je voor het praktijkexamen in een Volkswagen Polo. Het aantal rijlessen passen we aan op jouw wensen. Stap je één keer per week achter het stuur, ga je vier keer per week de weg op of ga je voor een 10-daagse rijopleiding? Alles is mogelijk. Vanaf 16,5 jaar mag je starten met de rijopleiding en voor het praktijkexamen geldt de minimale leeftijd van 17 jaar.

Meld je aan en wij nemen  z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Direct van start? Meld je aan voor een intake 0113-268023

Aanmelden