Nascholing Chauffeurs

Op zoek naar nascholing chauffeurs (code 95) in Zeeland? Met de code 95 toont u aan dat u vakbekwaam bent. Bekijk de verschillende praktijk en theorie opleidingen voor code 95!

 1. Lading zekeren
  Hoe ga je veilig om met een lading en wat is er nodig om een lading veilig af te leveren? Alle aspecten komen aan bod in de training ‘Lading zekeren’.
 2. Verkeersveiligheid
  Ga goed voorbereid op weg met de training verkeersveiligheid. Je leert alles over de actuele verkeersontwikkelingen. Denk: nieuwe regels, nieuwe verkeersborden en nieuwe inzichten op het gebied van deelnemen aan het verkeer.
 3. Digitale tachograaf
  Houd je kennis over actuele chauffeurszaken up-to-date, zoals rij- en rusttijden, bediening van de digitale tachograaf en het invullen van schadeformulieren.
 4. Klantvriendelijkheid
  Wat is de beste benadering naar de klant en hoe pas je een professionele houding toe? Als chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt van de klant. Met deze training kom je altijd klantvriendelijk voor de dag.
 5. Het nieuwe rijden
  Als chauffeur ben je onderdeel van onze economie, maar hoe rijd je precies economisch? Leer slim om te gaan met de mogelijkheden van een voertuig. Door deze training rij je efficiënter en bespaar je op de kosten.

Meld je aan en wij nemen  z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Aanmelden