Nascholing Chauffeurs

Op zoek naar nascholing chauffeurs (code 95) in Zeeland? Met de code 95 toont u aan dat u vakbekwaam bent. Bekijk de verschillende praktijk en theorie opleidingen voor Code 95!

 1. Actualisering Leefstijl
  Je leert welke factoren in de uitvoering van je beroep en privéleven de kans op (arbeids) ongevallen, blessures en gezondheidsklachten vergroten en wat je kan doen om deze factoren positief te beïnvloeden.
 2. Actualisering Verkeersveiligheid
  Ga goed voorbereid op weg met de training verkeersveiligheid. Je leert hoe je bewuste keuzes kan maken in de voorbereiding en uitvoering van ritten om veilig en efficiënt de lading op de plaats van bestemming te krijgen. Denk: nieuwe regels, nieuwe verkeersborden en nieuwe inzichten op het gebied van deelnemen aan het verkeer.
 3. Actualisering Rijden, rusten/Laden, lossen
  Houd je kennis over actuele chauffeurszaken up-to-date, je leert welke krachten er spelen tijdens het rijden en hoe je deze met lading zekeren moet opvangen. Je krijgt opgefriste kennis en inzicht in de toepassing en registratie van rij- en rusttijden.
 4. Communicatieve en Sociale vaardigheden
  Wat is de beste benadering naar de klant en hoe pas je een professionele houding toe? Je leert hoe je met je uitstraling opstelling en gedrag een bijdrage kan leveren aan het succes en het imago van het bedrijf. Verder leer je wat je wél en juist niet moet doen in lastige situaties en bij klachten. Als chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt van de klant. Met deze training kom je altijd klantvriendelijk voor de dag.
 5. Praktijktraining Het nieuwe rijden
  Als chauffeur ben je onderdeel van onze economie, maar hoe rijd je precies economisch? Je krijgt inzicht in je eigen rijstijl en leert waar je zwakke plekken liggen voor wat betreft economisch rijden, verder krijg je praktische tips en coaching in het toepassen van Het Nieuwe Rijden. Door deze training rij je efficiënter en bespaar je op de kosten.
 6. Praktijktraining Rijoptimalisatie
  Praktijktraining Code 95 met als doel het optimaliseren van een veilige en verantwoordelijke rijstijl ter voorkoming van schade. Training wordt aangepast aan specifieke dagelijkse werkzaamheden.
 7. Veilig werken de Heftruck
  Hoe ga je veilig te werk met een heftruck? Met onze training leer je het voertuig te bedienen en te besturen met de nadruk op veiligheid.
 8. Veilig werken met de Hoogwerker
  Voor het werken met de hoogwerker is van het belang dat je bekend bent met de werking en de risico’s. Na deze training weet je hoe je werkzaamheden met de hoogwerker veilig uitvoert en hoe risico’s tot een minimum beperkt.
 9. Veilig werken met de Autolaadkraan
  Voor het werken met de autolaadkraan is van het belang dat je bekend bent met de werking en de risico’s. Na deze training weet je hoe je werkzaamheden met de autolaadkraan veilig uitvoert en hoe risico’s tot een minimum beperkt.
 10. Hulpverlening onderweg
  Bedrijfshulpverleners zijn verplicht op iedere werkplek. Na deze training zijn de bedrijfshulpverleners weer up to date en kunnen ze adequaat handelen tijdens noodsituaties binnen uw bedrijf.
 11. VCA
  Steeds meer opdrachtgevers geven de voorkeur aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Werk je bij een bedrijf waar een VCA-certificaat verplicht is? Hoogestegerrijschool biedt de juiste VCA-cursussen aan. Leer alles over veiligheid, gezondheid en milieu bij onze VCA-training.
 12. ADR
  Chauffeurs die bepaalde soorten gevaarlijke stoffen vervoeren dienen in bezit te zijn van het ADR-certificaat. Wij verzorgen de cursus ADR die je voorbereid op het examen ADR-basis eventueel aangevuld met ADR-tank.Meld je aan en wij nemen  z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Aanmelden