Vrachtwagenrijbewijs halen

Is het jouw droom om chauffeur te worden of wil je graag het groot rijbewijs halen? Hoogestegerrijschool helpt je op weg en is de specialist in vrachtwagen opleidingen in Zeeland. De rijopleiding vrachtwagen C bestaat uit twee onderdelen: theorie en praktijk, deze opleiding kan je bij ons ook aanvullen met ‘Code 95’.

Als je via ons het theorie-examen aflegt, dan zorgen wij voor up-to-date studiemateriaal én een theoriecursus. Op deze manier ben je goed voorbereid voor de theorie-examens. Na het behalen van je theorie-examens gaat de praktijkopleiding van start, voor deze opleiding moet je medisch gekeurd worden. Zorg ervoor dat dit op tijd gebeurd, want zonder deze keuring is het niet mogelijk om het praktijkexamen af te leggen.

Je krijgt bij Hoogestegerrijschool altijd rijles van dezelfde instructeur in een lestruck type DAF XF 105 bakwagen automaat. De praktijklessen plannen we in overleg met jou en stemmen we af op jouw wensen en mogelijkheden. Ben je in het bezit van rijbewijs C? Dan kan je de vervolgopleiding CE volgen. Je krijgt dan les in een lestruck type DAF 105 XF automaat trekker en oplegger.

Ga je aan de slag als beroepschauffeur? Volg dan aanvullend de opleiding ‘Code 95’ voor vakbekwaamheid. Deze opleiding bestaat uit twee onderdelen: De toets  besloten terrein en de praktische toets. Leg je deze toetsen positief af? Dan mag je ‘Code 95’ op je rijbewijs laten zetten en ben je een vakbekwaam chauffeur. Vergeet niet je ‘Code 95’ up-to-date te houden door iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen.

Meld je aan en wij nemen  z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Direct van start? Meld je aan voor een proefles 06-54747352

Aanmelden