Busrijbewijs halen in Zeeland

Wil jij je busrijbewijs halen in Zeeland? We zijn dé rijschool om jou daarmee te helpen. Met een rij-opleiding voor het rijbewijs D, die bestaat uit 2 delen:

  • Theorie voor het busrijbewijs
    De belangrijke basis, zoals die geldt voor zowel het type D als de andere rijbewijzen. Vanuit een goede kennis over bijvoorbeeld de verkeersregels en de technische kenmerken van de bus laat je zien dat je klaar bent voor de praktijk.
    Om het theoriegedeelte te halen kun je gebruik maken van up-to-date studiemateriaal en een theoriecursus. Daarmee bereiden we je zo goed mogelijk voor op het examen bij het CBR. Na het behalen van je theorie-examens gaat de praktijkopleiding van start, voor deze opleiding moet je medisch gekeurd worden. Zorg ervoor dat dit op tijd gebeurd, want zonder deze keuring is het niet mogelijk om het praktijkexamen af te leggen.
  • Praktijk voor het busrijbewijs
    Het daadwerkelijke rijden met de bus, tijdens de rijlessen voor het rijbewijs D en uiteindelijk tijdens het examen bij het CBR. Met ervaren rij-instructeurs, die je helpen de bus en de situatie snel onder controle te krijgen.

Tip: je kunt bij ons ook terecht voor de aanvulling ‘Code 95’ op de rest van het rijbewijs voor de bus.

We zorgen er met onze opleidingen en trainingen voor dat je op een effectieve manier kunt werken aan het halen van je rijbewijs om de bus te kunnen besturen. Waarbij we aandacht hebben voor het theoriegedeelte en het gedeelte met de praktijk, zodat die naadloos in elkaar over kunnen gaan.

RIJSCHOOL VOOR HET D-RIJBEWIJS

We zijn jouw ervaren rijschool voor het D-rijbewijs. We helpen jou je busrijbewijs te halen in Zeeland. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je in een lesbus VDL Berkhof-automaat kunt rijden. Door de lessen in overleg in te plannen en af te stemmen op jouw wensen en mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat je steeds rijdt met dezelfde instructeur, zodat jullie elkaar goed begrijpen en hij of zij jouw voortgang het best in de gaten kan houden. Op die manier zorgen we er al jaren voor dat kandidaten hun busrijbewijs in Zeeland halen, op basis van uitgebreide ervaring en een uitstekende lesmethode.

IN ZEELAND JE BUSRIJBEWIJS HALEN: NEEM CONTACT OP

Enthousiast over het D-rijbewijs dat je wilt halen of ga je aan de slag als beroepschauffeur? Je kunt ook meteen de opleiding ‘Code 95’ volgen, waarmee je zorgt voor de vakbekwaamheid. Houd er bovendien rekening mee dat het verplicht is om iedere 5 jaar nascholing te volgen, om de code up-to-date te houden en daarmee te mogen blijven rijden.

Wil jij je busrijbewijs in Zeeland halen en zoek je daarvoor naar een geschikte rijschool? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de theorie en de praktijk voor het D-rijbewijs.

Aanmelden